dimecres, 6 de maig del 2009

Manlleu posa en marxa el projecte TempsXTemps

Aquest mes de maig començarà a Manlleu el projecte “Temps x Temps”, una iniciativa emmarcada en el Pla de millora del barri de l’Erm. Es tracta d’un projecte que pretén intercanviar temps entre les persones, ja sigui a través de feines, serveis o formació a l’estil d’una borsa d’hores. Temps x Temps consisteix en què una persona ofereix un servei i, a canvi, en rep un altre, que no necessàriament ha de ser recíproc. El projecte és obert a tot Manlleu i un dels objectius és fomentar les relacions entre els ciutadans del barri de l’Erm i la resta de la ciutat.
Els serveis que es poden intercanviar fan referència a l’atenció de les persones com cuidar malalts o acompanyar nens i nenes a l’escola, a la vida quotidiana com fer la compra o passejar animals, i a la formació, ensenyant informàtica o idiomes. La iniciativa compta amb el suport d’una persona del taller d’ocupació de serveis personalitzats de Manlleu.
Els interessats a participar en el projecte Temps x Temps poden adreçar-se els dijous a l’Aula de formació d’adults de Manlleu. A finals d’any es farà un balanç de la iniciativa, però l’objectiu és que estigui en marxa fins al 31 de desembre del 2010, quan s’acaba el projecte d’intervenció del barri de l’Erm en el marc de la Llei de Barris.
elTer.net 6/05/09

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada