dimarts, 24 de febrer del 2015

TEMPS X DESCOBRIR curiositats de Manlleu visita la casa noble de can Puget

El dimarts 17 de febrer TXT va fer la tercera de les quatre activitats que estan previstes fer per descobrir curiositats de Manlleu: la visita guiada a can Puget.
L’historiador del Museu del Ter Pere Casas va fer de guia a un grup d’onze persones, per la casa de Can Puget. El guia els va explicar la història de la Casa noble de Can Puget mentre visitaven les sales i els espais més emblemàtics.
 
 


TEMPS X DESCOBRIR curiositats de Manlleu visita la col·lecció de material antic d'esquí

El dimarts 10 de febrer es va fer la segona de les quatre visites que TXT ha programat per fer durant aquest mes sota el títol "Temps X descobrir curiositats de Manlleu". Aquesta setmana es va visitar la col·lecció de material d'esquí d'en Jaume Gil i Malloles, un manlleuenc apassionat per l’esquí, que des de fa anys ha anat reconstruint esquís, fixacions, botes i complements d’esquí, aconseguint una magnífica col·lecció que ajuda a entendre l’evolució d’aquest esport.

dilluns, 9 de febrer del 2015

TEMPS X DESCOBRIR curiositats de Manlleu visita la col·lecció de material fotogràfic i fotografies antigues

El dimarts 3 de febrer es va fer la primera de les quatre visites previstes sota el títol "Temps X descobrir curiositats de Manlleu". En aquesta visita els participants van veure i conèixer la col·lecció de material fotogràfic i fotografies antigues que hi ha a Manlleu.
El guía va ser en Xavier Valls Cabanas, fill d'en Xavier Valls Mas, fundador de l'empresa Valls Fotografia, la qual conserva una gran col·lecció de màquines de fotografiar, accessoris i fotografies antigues.